Thursday, February 05, 2009

New Classes! New Classes! Read all about it!


                                     
            .MTV DANCE.


Hey! (Don’t bring me down) – DBSK

Taking Place: Every Friday
Time: 6pm – 7pm (1 hr)
Total No. of Sessions: 6 Sessions
Fees: SGD $80.00
Commencement Date: 20th February 2009
Note: This dance class will cover 1st Verse, 1st Chorus, Bridge to End

Taking Place: Every Saturday
Time: 1pm – 2pm (1 hr)
Total No. of Sessions: 6 Sessions
Fees: SGD $80.00
Commencement Date: 21st February 2009


Eat You Up – BoA 보아 (Asian Version)

Taking Place: Every Tuesdays
Time: 7pm – 8pm (1 hr)
Total No. of Sessions: 8 Sessions
Fees: SGD $100.00
Commencement Date: 17th February 2009


누난 너무 예뻐 (Older Sister You’re So Pretty) [Replay] – Shinee

Taking Place: Every Monday
Time: 7pm – 8:30pm (1.5 hrs)
Total No. of Sessions: 6 Sessions
Fees: SGD $115.00
Commencement Date: 23rd February 2009

                                       
            .HIP HOP DANCE.


Hip Hop (Adv. Beginners)
Taking Place: Every Thursday
Time: 7pm – 8pm (1 hr)
Total No. of Sessions: 10 Sessions
Fees: SGD $150.00
Instructor: Clare
Commencement Date: 19th February 2009



Hip Hop (Beginners – Open Class)
Taking Place: Every Friday
Time: 7pm – 8pm (1 hr)
Total No. of Sessions: 10 Sessions
Fees: SGD $150.00
Instructor: Mornin
Commencement Date: 20th February 2009



Korean Hip Hop (Beginners)
Taking Place: Every Saturday
Time: 12pm – 1pm (1 hr)
Total No. of Sessions: 10 Sessions
Fees: SGD $150.00
Instructor: Samuel
Commencement Date: 20th February 2009



     .SING n DANCE.

Sing and Dance (Beginners)

Taking Place: Every Thursday
Time: 6pm – 730pm (1.5 hrs)
Fees: SGD $230.00 for every 4 Sessions
Instructors: Celine and Jojo
Commencement Date: 19th February 2009


               .VOCAL CLASS.

Vocal Group Class (Beginners )

Taking Place: Every Thursday  or Friday
Time: 730pm – 9pm (1.5 hrs)
Fees: SGD $150.00 for every 4 Sessions
Instructors: Celine (Thursdays) / Clement (Fridays)
Commencement Date: 19th February 2009


    .KOREAN LANG.
Korean Language (Basic I)

Taking Place: Every Friday
Time: 8pm – 10pm (2 hrs)
Total No. of Sessions: 8 Sessions
Fees: SGD $250.00
Commencement Date: 20th February 2009

No comments: